Dvě novinky

D

V dnešní nezvyklé a často neveselé době přijde vhod dobrá zpráva nebo vzpruha. Takže dneska poněkud netradičně přinášíme dvě (snad) pozitivní informace.


Můžete se těšit

Dohodli jsme se s Hopou, že uspořádáme vánoční soutěž pro čtenáře a fanoušky tohoto blogu. Pokud všechno dobře dopadne, spustíme ji začátkem prosince.

A protože máme své návštěvníky rádi, bude se hrát o věcné a hezké ceny od Locomotif.cz, které mohou přijít vhod s prosincovými svátky.

Detaily ladíme, zůstaňte na příjmu. 🙂


Tip na knihu

Nedávno vyšla kniha Velká vlaková loupež po česku od Petra Študenta.

Příběh popisuje rafinovaný plán na získání objemného balíku peněz z poštovního vozu a následně i jeho realizaci. To vše během divokých devadesátek.

Detektivka je psaná lehce, svižně, s patřičnou dávkou humoru i napětí, já ji přečetl během jednoho odpoledne. Věřím, že potěší všechny, kteří mají rádi detektivky, vlaky a pestrou paletu charakterů, takže zcela nezištně sdílím jako tip na případný dárek nebo novou četbu.

Knihu můžete koupit jak na uvedeném webu, tak i u většiny velkých knihkupců.

 

 


Na tomto místě se sluší zopakovat, že blog nemá žádný obchodní ani jinak komerční vztah s webem Locomotif.cz. Pouze máme s jeho výrobky vlastní zkušenost, na jejímž základě se nezdráháme ho doporučit. Totéž platí pro Petra Študenta a jeho knihu.

:: admin ::

Napsal: :: admin ::

Vítejte na blogu o zážitcích a příhodách strojvedoucího Českých drah.

Texty zde jsou ryze subjektivní. Občas vtipné, jindy kritické, často vysvětlující. Čas od času i nekorektní či hrubšího charakteru. A nejen o železnici!

Snad se u nich budete bavit podobně jako autor, který je sepisuje.

Archivy

Kontakt