Soutěž – vyhlášení

S

Pro odvedení mysli od tématu posledních týdnů, jsme před týdnem spustili malou soutěž. Cílem bylo uhodnout funkci a název zařízení, které bylo ukázáno ve videu.

Nuže, za ten týden dorazilo poskrovnu odpovědí, přesně řečeno – 15 kousků. Některé vtipné, některé kreativní, a také pár správných. Někde alespoň téměř správných.


Ilustrační foto: Giorgio TrovatoUnsplash

Mechanismus losování vítězů jsme s adminem pojali jednoduše – čím lepší a kvalitnější odpověď (např. včetně popisu funkce a jejího provedení), tím lépe. Z toho nám vyšli tři výherci, pro které jsem nachystal drobné propagační předměty ČD. Podotkám – opravdu drobné, např. reflexní pásku, jojo či propisku! Šlo (snad) hlavně o zábavu, nikoli věcnou výhru. 😀

A nyní k vyhlášení vítězů:

  • Jan (e-mailová adresa @post.cz)
  • Veronika (e-mailová adresa @gmail.com)
  • Tomáš (e-mailová adresa @email.cz)

 

Oceněným gratuluji a budu je kontaktovat e-mailem. Všem účastníkům každopádně děkuji za zájem, snahu, i důvtip. 🙂

No a pro ty z vás, kteří tipovali nesprávně nebo to ani nezkusili – vězte, že zařízení na videu je obilní zkoušeč, neboli přístroj pro měření objemové hmotnosti obilovin. Uznali jsme v odpovědích i variantu měření objemové hmotnosti sypkých materiálů.

Děkuji každopádně za účast všem, kteří sebrali energii a poslali svůj pokus o řešení. Příště – pokud ji vymyslíme – už by se soutěž mohla týkat i kolejí. 🙂

Hezký den!
:: hopa ::

Vítejte na blogu o zážitcích a příhodách strojvedoucího Českých drah.

Texty zde jsou ryze subjektivní. Občas vtipné, jindy kritické, často vysvětlující. Čas od času i nekorektní či hrubšího charakteru. A nejen o železnici!

Snad se u nich budete bavit podobně jako autor, který je sepisuje.

Archivy

Kontakt