Mediální svět

M

Admin si ze mě otevřeně utahuje. Ohledně mé nezkušenosti, neobratnosti, neznalosti mediálního světa. Dlouho jsem toto ponižování snášel. Nyní ovšem přetekl pohár trpělivosti a je načase, abych se postavil čelem posměškům a učinil podobným útokům přítrž.

Na zdejší stránky nechodí jen mládež, ale i starší (vyzrálejší) čtenáři. Mnozí z nich možná pamatují katalog Magnet. Bejval to zásilkový obchod za komančů. Ve své podstatě jediný a unikátní.


V něm jsem dělal modela! Dokonce několikrát. Takže dnešní řečí by se dalo říct, že jsem byl velmi žádaný!

Po focení byla pokaždé párty. Myslím, že destinace byla Maledivy. Šampaňské Mumm, vodka Crystal, stoly se prohejbaly od kokeše, zhýralosti s modelkami… Rád na tuto dobu vzpomínám. Ale nechtěl bych, aby se vrátila, ta práce byla strašně vysilující. Nakonec jsem se na tenhle povrchní model konzumu vykašlal a šel se živit rukama. 😀

Ale vážně… Jak nejsem hezkej, ani chytrej, nevybral si mě na focení Neckermann, ale jen Magnet. A sranda s lokacema…

Fotosešny byly celkem tři. Fotilo se ve starým mlýně, byl tam malej ateliér. Fotograf sálal teplem, takže jsem tam s sebou pro jistotu měl mámu. Asi správně vyhodnotila situaci a nechtěla riskovat, že mně za 50 kaček tehdejšího honoráře ukáže nějakou gayparádu. 😀

Přesto se někdy při tréninku ve vodě zasním a uvažuju, že jsme mohli bejt s Kurkovic Kájou dobrý kámoši! 😀

Komentáře: 2

  • Jsme skoro kolegové, já např. hrála v seriálu Okresní přebor 😄.
    . A Magnet pamatuju

Vítejte na blogu o zážitcích a příhodách strojvedoucího Českých drah.

Texty zde jsou ryze subjektivní. Občas vtipné, jindy kritické, často vysvětlující. Čas od času i nekorektní či hrubšího charakteru. A nejen o železnici!

Snad se u nich budete bavit podobně jako autor, který je sepisuje.

Archivy

Kontakt