Podcast #2 – Kolegyně Veronika, strojvůdkyně a strojmistryně

P

Do druhého dílu mého neumětelského povídání přijala pozvání moje milá kolegyně Verča.

Protože kromě řízení lokomotivy se jistý čas věnovala i šéfování ostatním z pozice strojmistra, dotkneme se v rozhovoru nejen začátků její železniční kariéry, ale též různých odboček a úskalí. Coby zástupkyně něžného pohlaví je na strojích členkou menšiny, o to zajímavější její příběh je.

Příjemnou zábavu!

Opět připomínám:

Komentáře: 5

  • Verča byla skvělá! 👍
    No – docela by mě zajímala ta adminova otázka … 😂

  • Musím uznat, že druhý díl se zase povedl. Už to nebylo takové zemité (možná díky ženskému prvku v kabině), ale opět veselé, uvolněné a hlavně zajímavé.
    Jen malý námět pro příště, který ale třeba nemusí být úplně všem po chuti. Myslím si, že by to povídání bylo víc osobní, kdyby tam třeba na začátku byla vložená fotka obličeje zpovídaného hosta. Když má člověk představu, jak ten, koho poslouchá i vypadá, tak mi to přijde jako lepší vazba mezi posluchačem a zpovídaným. Ale to je asi na každém, zda to vůbec chce…
    Díky moc a těším se na další díl.

  • Ahoj, díky moc za další díl tvého podcastu, který se za mě určitě povedl a také dávám palec nahoru. Já jej vyslechl opět celý naráz, zatím sice jen jako zvukovou stopu na Spotify (supr, že tam je), kdy mi vaše uvolněné vyprávění zpříjemnilo cestu autem. Podívám se však i na záznam jízdy. A už se těším na další díl!

  • Zdarec Hopo.. hele podle hlasu sem si tě představoval jinak, ale super! Blog sleduju už přes rok.. hele jedna technicka… po Ostravski.. zkus se s adminem domluvit a zkuste potlačit zvuk výstrahy… občas to rve uši, když posloucháš co říkáte a najedou šup troubení.. jinak rozhovor skvěly a Verči fandím.. Ostrava se pozná 🙂

Vítejte na blogu o zážitcích a příhodách strojvedoucího Českých drah.

Texty zde jsou ryze subjektivní. Občas vtipné, jindy kritické, často vysvětlující. Čas od času i nekorektní či hrubšího charakteru. A nejen o železnici!

Snad se u nich budete bavit podobně jako autor, který je sepisuje.

Archivy

Kontakt